Podcast: Verdensmester: Folk tror, jeg har tjent millioner

Trods masser af succes i bokseringen, er der langt op til herrernes lønninger, fortæller verdensmester Dina Thorslund i denne uges udgave af podcasten Køreturen.

Bokseverdensmester Dina Thorslund er gæst i podcasten Køreturen.
Bokseverdensmester Dina Thorslund er gæst i podcasten Køreturen.
Foto: Mass Lisby, TV MIDTVEST

Titlen som dobbelt bokseverdensmester er det ikke nogen guldrandet forretning for Dina Thorslund, der trods det fornemme prædikat lever en helt almindelig hverdag i Struer. 

Det løfter bokseren sløret for i podcasten Køreturen.

- Folk bliver helt overraskede, når de spørger. De tror, jeg har tjent millioner på det her. Men det har jeg langt fra, siger Dina Thorslund. 

- Vi snakker under 100.000 kroner. Det er en helt anden skala end hos mændene. Jeg kommer aldrig i nærheden af Mikkel Kesslers lønninger. Aldrig, lyder det. 

Er aldrig 100 procent bokser

Mens Mikkel Kessler blandt andet tjente 27 millioner kroner på at bokse mod Joe Calzaghe tilbage i 2007, så er hverdagen bestemt en anden for den 25-årige Struer-bokser. 

Faktisk er sagen den, at der netop går en hel del hverdag i den, når både kæreste, barn, to hunde og studiet skal passes.  

- Jeg er aldrig 100 procent professionel bokser. Jeg kan forklare det på den måde, at når jeg både skal være professionel bokser, fysioterapeutstuderende, mor, hundeejer og husejer, med et stort renoveringsprojekt, så kan jeg ikke gøre det hele 100 procent, når jeg skal have det hele til at lykkes. 

- Hver gang jeg er i noget, kan jeg godt være 100 procent i det. Når jeg er til træning, så er jeg til træning, og når jeg er i skole, så er jeg i skole. Men i det store billede kan jeg ikke være 100 procent i det hele. 

- Det er ikke til at leve af for mig lige nu, men jeg kan da håbe, at jeg kan komme til det i fremtiden. 

På køretur med en verdensmester

I denne uges udgave af podcasten Køreturen kan du komme helt tæt på bokseverdensmesteren Dina Thorslund og blive klogere på et liv, hvor den rette balance mellem boksering og hverdag hele tiden skal findes.