Verdensholdet tyvstartede i Herning

1800 juniorgymnaster fik sig noget af en overraskelse, da Verdensholdet pludseligt troppede op og gav smagsprøver fra deres show.

ndptnyweb_0.jpg

Fra fredag til søndag har DGI afholdt det årlige juniorgymnastikstævne, som i år foregik i Messecenter Herning.

Ind ad bagvejenMange traditioner er forbundet med stævnet, men det kom bag på de fleste af de 1800 unge gymnaster fra hele landet, da DGI's 10. verdenshold dukkede op til afslutningen og gav et par numre fra deres show.

- Vi har gjort alt for at holde det totalt hemmeligt. Bussen med Verdensholdet blev listet ind ad bagvejen og gymnasterne fra Verdensholdet fik en hel hal for sig selv til at varme op i, så ingen skulle opdage noget. Og det lykkedes os faktisk at holde det skjult, at Verdensholdet ville komme forbi, fortæller en stolt stævneleder Henrik Møller til TV MIDTVEST.

Rørte verdensholdsgymnasterDa Verdensholdet dukkede op til afslutningen af juniorstævnet i den store runde Hal-B i MCH, ja så ville begejstringen ingen ende tage. De dygtige gymnaster, som ellers har lavet 125 shows og 160 workshops på deres tur jorden rundt, var meget rørte over den modtagelse de fik i Herning.

Fantastisk publikumNogle fortæller de fik kuldegysninger ved at stå over for et så medlevende og gymnastikkyndigt publikum.Og stemningen i hallen var da også på kogepunktet næsten hele vejen gennem showet.Langt de fleste af verdensholdsgymnasterne har selv begyndt deres karriere på et juniorhold. Danmarks største juniorhold kommer i øvrigt fra DGI Ringkøbing-Skjern, som tæller 180 gymnaster.

Forpremiere på DK-turné

Dagens opvisning blev en tyvstart på Verdensholdets danmarksturné, som først begynder den 15. april i Frederiksberghallerne for derefter at bringe de 27 gymnaster rundt i hele landet. Sidste opvisning bliver i Den Kongelige Opera den 21. juni.

Se video fra opvisningen på Verdensholdets Facebookside

...og her kan man se videoer fra hele juniorstævnet