Håndbold-drøm: Vil have finaler til Holstebro

Det er på tide, at Holstebro bliver værter for pokalfinalen i håndbold, Final4, mener kommunens 2. viceborgmester.

2. viceborgmester Anders G. Jacbobsen vil have Final4 til Holstebro.
2. viceborgmester Anders G. Jacbobsen vil have Final4 til Holstebro.

Efter TTH Holstebros flotte kvalifikation til Final4 stævnet onsdag aften, og den overbevisende sejr over ærkerivalerne fra Skjern, vil Venstre nu have, at Holstebro skal være vært for herrernes Final4 stævne i starten af februar 2018.

- Jeg vil rejse denne sag i Økonomiudvalget, så vi kan afsætte et større bidrag til afholdelsen Final4 stævnet i Holstebro. Og skulle det lykkes, så bliver det en folkefest uden lige i Holstebro og Vestjylland med en total udsolgt Gråkjær Arena over to dage, siger Anders G. Jacobsen, 2. viceborgmester for Venstre i Holstebro Kommune.

Han mener, det er på tide, at pokalfinalen igen bliver afholdt i Vestjylland.

- Det er den del af Danmark, der om nogen er stærkt repræsenteret i håndboldens top. Vi skal faktisk næsten 20 år tilbage, siden det sidst var i Skjern i 1998, siger Anders G. Jacobsen, 2. viceborgmester for Venstre i Holstebro Kommune.

Blandt de kvalificerede hold til herrernes Final4 stævne er TTH Holstebro, Ribe-Esbjerg, GOG og Aalborg Håndbold, og alene indenfor de seneste tre år, er stævnet blevet afviklet to gange i Gigantium i Aalborg (2017 og 2015) og en gang i Arena Fyn (2016). 

- Nu er det vores tur. Det bliver stort, siger Anders G. Jacobsen. 

0:40
Politiker vil nu sætte penge af til at få Final Four-stævne til Gråkjær Arena i Holstebro