Venstre-politikere forlader kommunalpolitik

Efter 28 år siger Jørgen Nørby fra Lemvig nu farvel til kommunalpolitik. Det samme gør den 61-årige Ole Kamp fra Ringkøbing-Skjern, der ikke genopstiller ved næste valg.

Jørgen Nørby
Foto: Arkiv

Efter 28 år siger Jørgen Nørby fra Lemvig nu farvel til lokalpolitik. Venstremanden er oprindelig uddannet biolog og har også været lektor ved Lemvig Gymnasium.

Men det er politikken der har fyldt mest, siden han i 1990 blev valgt ind i Lemvig Byråd - i kommunen hvor han også var borgmester fra 1998-2006. Jørgen Nørby siger dog ikke helt farvel til politiken, for han vil gerne fortsætte med regionalpolitik.

- Jeg bliver snart 67 år gammel, og der er også andre ting, der kunne være spændende at være med til. Jeg er ikke træt af Lemvig Byråd, men jeg har været med i regionsrådet, siden det blev dannet. Så det er der, jeg vil lægge mine kræfter, siger Jørgen Nørby.

I Ringkøbing-Skjern har en anden markant venstrepolitiker også annoceret sit farvel, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern. Det er den 61-årige Ole Kamp, der ikke genopstiller ved næste valg.

Han vil nu bruge sin tid på det landbrug, som han driver.