Velgørenhedsdag i sportens verden

Det er ikke kun det sportslige der er i centrum, når der i dag bliver spillet både fodbold og håndbold.

130909_Mojo_Kingsley001.jpg

Mojo Kingsley, fodboldspiller i Thisted FC, bliver rigere i dag. Det samme gør Johan Jakobsen, tidligere målmand for HC Midtjylland. Den ene fordi han blev udsat for et voldeligt overfald i nattelivet tidligere på året. Den anden fordi han har fået konstateret kræft, og skal gennemgå en dyr behandling.

FANKLUBBEN HAR SAMLET IND TIL MOJOI Thisted FC, er det fanklubben der har samlet penge ind til Mojo Kingsley. Det er blevet til lidt over 16.000 kroner, som spilleren får overrakt inden kampen mod AB lørdag over middag. Som en slags plaster på såret, og for at vise at man tager afstand fra racisme. Også derfor, har klubben indviteret samtlige indvandrere i Thisted til at overvære kampen ganske gratis.

PENGE TIL DYR KRÆFTBEHANDLING

Hos HC Midtjylland bliver der også samlet ind. Holdets tidligere målmand Johan Jakobsen har fået konstateret kræft i tyktarmen, som ikke kan opereres væk. Derfor har han og familien fundet en behandling i Tyskland. Men den koster ca. 10.000 kroner om ugen.

De penge vil klubben og holdets spillere gerne hjælpe med at samle ind. Derfor har flere af spillerne fået særlige sponsorer, der giver tilskud til behandlingen. Og alle entre-indtægterne til dagens kamp mod Skanderborg går også til Johans behandling.

Klubben har allerede samlet ca. 100.000 kroner ind.

Se mere på www.hjaelpjohan.dk.

Se også mere i TV/MIDT-VEST lørdag aften 19.30