Ved du noget? Indbrudstyve gik efter designervarer

Politiet har frigivet overvågningsbilleder efter et indbrud i nat. Tyvene fik værdier med for 150.000 kroner.

0:45
Se overvågning fra butikken her. Kontakt politiet, hvis du ved noget.

Indbrudstyvene vidste præcist, hvad de gik efter, da de klokken tre i nat brød ind i designerbutikken Tine Lund i Viborg.

Derfor måtte den frustrerede indehaver her til morgen i gang med at regne ud, hvor meget de havde fået med.

- Jeg synes, det er ærgerligt, at der er sket et indbrud igen. Men der er ikke så meget at gøre ved det. De har vidst, hvad de ville gå efter, for det er nogle bestemte ting, de er kommet efter, fortæller indehaveren Tina Dahl.

Det tog ikke meget mere end et minut, inden tyvene havde brudt døren ned, taget kosterne og var væk igen.

De tog blandt andet nogle tasker af slange- og krokodilleskind til omkring 6000 kroner stykket, en enkelt større taske, en stor Kay Bojesen tinsoldat til 20.000 kroner, en stor Kay Bojesen abe til cirka 10.000 og flere mindre aber.

Tina Dahl har endnu ikke et præcist tal på, hvor mange penge der er forsvundet for, men tror, det er omkring 150.000 kroner.

Det er anden gang, at Tina Dahl oplever indbrud i sin butik.
Det er anden gang, at Tina Dahl oplever indbrud i sin butik.
Foto: Kristian Brønsbæk

Sølvgrå Mercedes?

Som man kan se på videoen øverst i artiklen, så var begge indbrudstyve maskeret. Det gør det svært for politiet at give et signalement.

Dog så politiets patrulje kort før indbruddet en sølvgrå Mercedes stationcar i området. Den har de derfor under mistanke.

- Den kan meget vel have noget med indbruddet at gøre, men vores patrulje så ikke mere til den i nat, siger Henrik Thomassen fra lokalpolitiet i Viborg og uddyber:

- Ellers har vi ikke meget mere at gå efter. Overvågningsbillederne er ikke så tydelige, at vi kan give et bedre signalement, end at de begge var maskerede.

Hvis du ved noget så kontakt politiet på telefonnummer 1-1-4.

Tina Dahl kom ind til tomme hylder.
Tina Dahl kom ind til tomme hylder.
Foto: Kristian Brønsbæk