Varetægtsfængslet: Spyttede på bus og truede chauffør

En 36-årig mand fra Glyngøre blev torsdag varetægtsfængslet frem til den 6. oktober for trusler mod en buschauffør fra Skive. Manden både slog og spyttede på bussen.

Et kontrovers om en busbillet udviklede sig onsdag til en sag om trusler mod en buschauffør fra Skive. En 36-årig mand fra Glyngøre er nu varetægtsfængslet frem til den 6. oktober. 

Det hele startede, da den 36-årige mands kone skulle med bussen. Her kommer hun op at skændes med buschaufføren om en busbillet.

- Kvinden ringer senere ind og klager. I baggrunden kan man høre manden sidder og hidser sig op. Han siger blandt andet, at de kan komme og få nogle tæsk, forklarer vicepolitiinspektør Morten Bujakewitz fra lokalpolitiet i Skive.

Spyttede og slog

Senere på dagen mødte den 36-årige mand og hans kone tilfældigt buschaufføren ved busstoppestedet på posthustorvet. Her hidsede manden sig igen op.

- Han spytter på bussen og råber. Buschaufføren føler sig så truet, at han lukker døren. Det får manden til at banke sin hånd hårdt ind i ruden, siger Morten Bujakewitz.

Manden er tidligere dømt for trusler og har kærret varetægtsfængslingen til landsretten.