Fængsling: Var løsladt efter voldsdom i fire dage - så slog han til igen

Det blev en kort fornøjelse på fri fod for en 21-årig skibonit. Nu er han sigtet igen.

Retten i Viborg.jpg
Foto: Palle Mouritsen, TV MIDTVEST

En 21-årig mand nåede at være på fri fod i fire dage, inden han igen gjorde sig skyldig i vold. Nu er han anholdt, sigtet og fængslet igen, oplyser specialanklager Ulrik Panduro fra Midt- og Vestjyllands Politi til TV MIDTVEST.

- Det er noget, vi ser engang imellem – Det er ikke første gang, det er sket. Men det sker ikke tit, siger han om, at manden så hurtigt begår kriminalitet igen.

Den unge mand fra Skive blev løsladt den 24. september efter at have siddet syv måneder i fængsel for vold og trusler. Dommen lød på et år, så han var ude på prøve.

Den 28. september kom han i klammeri med en 20-årig bekendt uden for biblioteket i Skive. Ifølge mandens forklaring i retten skulle den 20-årige have sagt noget grimt om ham, mens den 21-årige afsonende sin tidligere dom.

Nægter vold - erkender slagsmål

Efterfølgende har den 20-årige anmeldt den sigtede til politiet. Han blev anholdt fredag og blev lørdag formiddag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Viborg.

Her nægtede han sig skyldig i vold, men erkendte, at de to har været i slagsmål, og at han har slået den 20-årige én gang og sparket ham to gange.

Han er nu blevet varetægtsfængslet i fire uger. Det protesterede han imod.