Vanvidsbilist filmet på motorvejen

Politijagten på en 23-årig spøgelsesbilist offentliggjort på syv minutter lang video

Den 23-årige narkopåvirkede bilist blev anholdt efter en hidsig politjagt på motorvejen
Den 23-årige narkopåvirkede bilist blev anholdt efter en hidsig politjagt på motorvejen
Foto: Flemming Christensen

En 23-årig narkopåvirket bilists vanvittige kørsel på motorvejen ved Brande blev filmet af en anden bilist, og er nu havnet på de sociale medier.

Michael Nyegaard, har lagt en syv minutter lang video op på blandt andet Youtube. Videoen er ledsages af teksten: "Skal det virkelig gå helt galt, før politiet gør  noget ved sådanne spøgelsesbilister". 

Videoen viser, hvordan politiet, med flere patruljevogne, jagter den 23-årige mand, som i mandags var havnet i den gale retning på motorvejen.

Otte patruljevogne ende med at være involveret i jagten på spøgelsesbilisten og vurderingen var, at mindst 30 biler var tæt på at kollidere med den spøgelsesbilisten.

Til alt held kommer ingen noget til ved den dramatiske episode, som sluttede med at den 23-årige mand fra Give blev anholdt og varetægtsfængslet i fire uger. 

Udover at blive sigtet for at have bragt andres liv og førlighed i fare, begik den unge bilist en række andre lovovertrædelser. Blandt andet havde han ikke noget kørekort og var desuden påvirket af narko og spritus.     

Politiet efterlyser fortsat vidner til episoden. På nuværende tidspunkt har en lille håndfuld henvendt sig med oplysninger, men andre der har set noget kan henvende sig på telefon 114.  

Se videoen herunder: