Vandt et minut til at tømme en chokoladebutik

Mette Lykke Jensen fra Silkeborg vandt muligheden for at tømme et Spangsberg-lager for flødeboller og chokolade. I dag blev præmien indløst.

1:22
Foto: Karl Erik Lørup

Mette Lykke Jensen fik opfyldt manges drøm, da hun i dag fik muligheden for at tømme Spangsbergs lagerbutik i Herning. I en konkurrence havde hun vundet muligheden for at hive så mange produkter ned af hylderne, hun kunne på et minut dog maksimalt et af hvert produkt. 

- Jeg er lidt spændt for et minut, det går jo hurtigt siger, Mette Lykke Jensen kort før minuttet går i gang. 

Før minuttet gik i gang var der tid til rekognoscering, og Mette Lykke Jensen havde da også strategien klar.

- Jeg tror, vi tager noget af det store i bunden, også bygger vi lidt op derfra, siger hun og uddyber.

- Jeg er vild med slik, men fin chokolade det får vi ikke rigtig spist. Taktikken er derfor at gå efter nogle bolcher og nogle flødeboller, så kan vi bruge nogle af gaveæskerne til nogle værtindegaver her i julen. 

Den taktik blev fulgt, en stor pakke chokolade dannede bunden, og oven på den kom adskillige pakker flødeboller og bolcher. Efter minutter var Mette Lykke Jensen tilfreds med udbyttet.

- Det er jo gratis, så det gik jo selvfølgelig super godt, alt hvad jeg får med er jo en bonus. Det var måske lidt sværere, end jeg havde regnet med, sagde hun. 

Selvom det er jul skal Familien på tre ikke sætte alle lækkerierne til livs selv.

- Vi skal hjem og have noget af det, og så er familie og arbejdspladsen også blevet lovet noget, så det kan glæde flere, siger Mette Lykke Jensen. 

Det blev ikke opgjort, hvor meget Mette Lykke Jensen præmier var værd i kroner og ører. 

Se, hvordan Mette Lykke Jensen brugte sit minut i Spangsberg butikken i klippet øverst i artiklen.