Vandkraftsøen i centrum for eftersøgning

Jonas Hedegaard Hansen er forsvundet på 13. døgn. Den frivillige organisationen Missing People koncentrerer deres eftersøgning omkring Vandkraftsøen og Tvis Å.

Den 21-årige soldat Jonas Hedegaard Hansen er nu forsvundet på 13. døgn. Men eftersøgningen af ham fortsætter igen i dag via den frivillige organisationen Missing People.

Og også i dag koncentrerer eftersøgningen sig omkring området ved Vandkraftsøen ved Mejrup og videre væk fra byen, fortæller leder af gårsdagens eftersøgning Mads Elgaard Larsen fra Missing People.

- Tirsdag fik vi undersøgt nogle af duftsporene ved Vandkraftsøen. Det gav desværre ikke noget resultat, men vi har flere duftspor, som går i retning af Tvis Å, og dem vil vi koncentrere os om i dag, fortæller Mads Elgaard Larsen til Dagbladet Holstebro-Struer.

Sporhund reagerer ved søen

Eftersøgningen har dermed bevæget sig længere væk fra den oprindelige eftersøgning i Holstebro centrum, hvor Jonas Hedegaard Hansen sidst blev set natten til fredag d. 6. marts, da han tidligt om morgenen forlod Tobaksfabrikken. Efterfølgende har både politi og frivillige gennemsøgt haver, skure og ikke mindst Åen, der løber gennem centrum. Endnu uden held.

Siden har en sporhund reageret på duftspor i området omkring Vandkraftsøen, og det er dette fund, der har rykket eftersøgningen længere ud af byen.

Onsdag mødes de frivillige igen ved Mejrup Hallen på Elkjærvej. Missing People oplyser på deres Facebook-side, at alle er velkomne til at deltage i eftersøgningen, der forventes at vare fra 10-18 i dag.