Vand på banen: Håndboldkamp udsat

Det regnede ind i den runde hal - og så blev håndboldspillerne fra HC Midtjylland og Skjern sendt tilbage i omklædningsrummet (Foto: TV 2 Sport).

071015MCHVand.jpg

Håndboldliga-kampen mellem HC Midtjylland og Skjern blev onsdag aften udsat med en halv times tid på grund af vand på banen.

Taget i den runde hal i messecentret i Herning var simpelthen utæt, så det dryppede ned i hallen. Og af hensyn til spillernes sikkerhed valgte dommerne at udsætte starten.

- Det er en svær situation. Vi kan ikke vente ret meget længere, men vi ønsker ikke at risikere noget. Hvis bare der er en lille smule glat, kan det betyde ganske alvorlige skader, sagde Skjerns cheftræner Ole Nørgaard til TV 2 Sport.

Spillerne blev sendt tilbage i omklædningsrummet, og på de direkte billeder på TV 2 Sport kunne man se, hvordan ansatte i messecentret ved hjælp af en lift fik placeret plastic-spande under hullerne i taget.

Og den simple løsning så ud til at virke. Klokken 19.02 blev spillet endelig sat i gang - men det var bestemt ikke alle, der var tilfredse udviklingen.

Skjerns Daniel Svensson skrev efter kampen følgende på Twitter:

- Totalt uansvarligt og under al kritik. DHF stopper I det først, når der ryger et korsbånd?