Van der Vaart: FCM er et skridt op

Den hollandske stjernespiller, Rafael van der Vaart, ser frem til at blive en del af FC Midtjylland, som han mener er et skridt op af karrierestigen.

vandervaart.jpg

Ved et pressemøde onsdag blev hollandske Rafael van der Vaart præsenteret som klubbens nye spiller foran sponsorer, fans og pressefolk.
Selvom van der Vaart skifter fra spanske Real Betis, så mener han ikke, at skiftet til den danske Superliga er et skridt ned af karrierestigen – tværtimod.

- Jeg har et ønske om at spille, og det kan jeg få lov til her, så for mig er det her faktisk et skridt op. Jeg er glad for at være her, og jeg synes FC Midtjylland er en topklub i Danmark. Jeg vil vinde ligaen, og det tror jeg, der er en god chance for med det her hold, siger Rafael van der Vaart og fortsætter.

- Jeg glæder mig allermest til at komme til at spille igen og til at spille på den her bane. Jeg ser frem til at score mit første mål og til at være en del af holdet. Jeg glæder mig meget, siger Rafael van der Vaart

Formen skal have et boost
Det er efterhånden ved at være noget tid siden van der Vaart har haft spilletid. Siden sidste sommer har han spillet blot ni kampe for spanske Real Betis.

- Jeg har haft en lang ferie, men jeg har selvfølgelig trænet for mig selv. Men det er noget helt andet end at spille på et hold, så jeg skal bygges op igen. I morgen vil jeg tage en snak med klubbens fysiske træner, og så skal vi have lavet et program til mig, siger Rafael van der Vaart.

Stjernespilleren har sin første træning med FC Midtjylland torsdag, og hollænderen har store forventninger til, at han indenfor et par uger får debut for klubben.

 

0:14
Interview med Rafael van der Vaart efter pressemødet.