Valgplakater forsvundet

Anna Marie Brix Poulsen mangler mere end 20 af hendes valgplakater, de er simpelthen blevet fjernet af andre fortæller hun.

lygtepæl
Foto: Sean Kelly Christensen

Plakaterne har taget plads i landsdelens lygtepæle. Og i de større byer er det efterhånden svært at finde et ledigt spot til sin valgplakat.

En af dem, der har været ud at sætte sine plakater op, er Anna Marie Brix Poulsen fra Borgerlisten Struer-Thyholms Fremtid. Men i de lygtepæle hendes plakater har tiltrukket opmærksomhed, er der nu enten tomt eller nye plakater fra andre partier.

- Mere end 20 af mine plakater er forsvundet, og de har ikke hængt ulovligt, understreger Anna Marie Brix Poulsen. 

Ikke stormens skyld

En partifælle mangler også otte plakater, og selvom stormen Ingolf hærgede i weekenden, så får den ikke skylden. 

- Vi gik plakaterne efter dagen efter stormen, og her fik vi repareret de få, der var gået til og hængt nye op. Men i går var de fleste væk igen, siger Anna Marie Brix Poulsen.

De fleste er fjernet ved Park Allé og Holstebrovej i Struer og nu bliver det svært at få gode pladser til nye plakater.

- Jeg synes simpelthen, det er så usselt, at nogle fjerner dem. Det er jo udemokratisk, at nogle folk åbenbart ikke ønsker, at jeg får medvind i Struer Kommune, fortæller Anna Marie Brix Poulsen.

En dyr fornøjelse

Plakaterne er heller ikke gratis. Og i Borgerlisten Struer-Thyholms Fremtid, som er et nystartet parti, er partiets tegnebog ikke ligefrem fyldt. 

- Jeg skal finde ud af, om jeg skal bestille flere plakater med betaling fra egen lomme. Men det er jo ikke sikkert, det kan svare sig, hvis de alligevel bare bliver pillet ned. 

1:12