Vaks betjent opklarede tyveri

En 19-årig mand blev mandag anholdt for tyveri i Holstebro. Tidligere på dagen havde han været forbi politigården i en anden sag, og så lagde en betjent to og to sammen.

HolstebroNaerSkilt.jpg

En årvågen betjent var mandag med til at sikre opklaringen af en speciel tyverisag fra Holstebro.

Sagen drejer sig om to unge mænd, som natten til lørdag var i byen i Holstebro. Her mødte de en tredje ung mand, og de tre aftalte sidst på natten at drikke en øl sammen i den enes lejlighed. De to faldt imidlertid i søvn - de mener at den tredje havde puttet noget i deres øl - og da de vågnede, manglede der fire mobiltelefoner og en Playstation 3 fra lejligheden.

Signalementet passede

Den ene af de bestjålne mænd tog mandag forbi politigården i Holstebro for at anmelde sagen, og betjenten, som tog imod anmeldelsen, studsede noget over signalementet af tyven.

- Tidligere på dagen havde en mand været inde på politigården i en anden sag, og kollegaen bed mærke i, at han passede til det signalement, som anmelderen kom med. Så vi tog ud til den unge mand - en 19-årig mand fra Holstebro, og fandt tyvekosterne på hans bopæl, fortæller lederen af lokalpolitiet i Holstebro, Allan Laustsen.

Den 19-årige mand er nu sigtet for tyveri og kan senere se frem til en tur i retten.