Væbnet røveri mod Fakta

Fakta i Vestergade i Holstebro var i går, torsdag, udsat for væbnet røveri.

Pistol.jpg

Butikken lukkede klokken 21.00, men omkring 20 minutter senere var der igen kunder i butikken. Personalet, en mand på 17 år og en mand på 42, sad på kontoret og talte dagens omsætning, da en sten smadrede lokalets vindue.

Elefanthue og pistol

Gennem den smadrede rude kom en mand iført en sort elefanthue, kun med huller til øjnene, og en pistol i hånden. Manden truede personalet med pistolen, og tvang dem til at udlevere en pengekasse, samt en plastikpose med kontanter. Hvor meget gerningsmanden er sluppet afsted med, vil politiet ikke oplyse. Manden forsvandt ud af den smadrede rude, og løb fra Fakta i retningen mod Slotsgade.

Blod fra gerningsmanden

Personalet fortæller, at gerningsmanden talte med en lokal dialekt, men på grund af elefanthuen er han svær at beskrive. Politiet har alligevel nogle spor at gå efter, da der på kontoret var blodspor fra gerningsmanden, der sansynligvis har skåret sig på den smadrede rude. De to ansatte i Fakta kom ikke fysisk til skade ved indbruddet.

Signalement

Gerningsmanden beskrives som 170 til 180 cm. høj. Ud over den sorte elefanthue, bar han en sort hættetrøje og sorte joggingbukser. Den stjålne plastikpose med kontanter var hvid, og på den stod "Dansk Værdihåndtering" med rød og lilla skrift. Politiet vil gerne høre fra personer, der har set gerningsmanden, pengekassen eller den hvide plastikpose.