Utilfredshed med nyt turistnavn

Det nyvalgte turistnavn for Ringkøing Fjord området møder nu kritik. Torsdag aften blev det besluttet at hele området skal brandes som Hvide Sande. En dårlig beslutning lyder kritik fra Bork Havn Handelsforening.

090313_Hvide_Sande.jpg

Torsdag aften besluttede bestyrelsen i Ringkøbing Fjord Turisme, at hele området rundt om Ringkøbing fjord nu skal brandes som Hvide Sande.

- Vi har fået målt at Hvide Sande er det der sælger aller mest. Det er det, alle kender i Nordtyskland der er vores hovedmarked, siger formanden for Ringkøbing Fjord Turisme Jørgen Iversen.

Men den beslutning møder nu kritik fra Bork Havn Handelsforening. De frygter, at det nye navn vil give færre turister til deres by.

- Det er sikkert rigtig godt for Hvide Sande som brand, men jeg synes stadigvæk de misser os herude i udkanten af fjorden siger Franziska Hinzen, der er formand for Bork Havn Handelsforening.

På tirsdag holder bestyrelsen i Bork Havn Handelsforening generalforsamling, hvor de vil drøfte hvad de stiller op med det nye turistnavn.

1:58
Utilfredshed med beslutning om at hele området omkring Ringkøbing Fjord nu skal brandes som Hvide Sande.