Usikkert om Pape bliver MF'er

Pape er på hjemmebane for at fiske stemmer til et kommende valg. Men De Konservative og Søren Pape skal have et væsentligt bedre resultat på landsplan og i Vestjylland, hvis formanden skal vælges ind i Folketinget. Det vurderer politisk redaktør.

Pape_formand.jpg

Søren Pape Poulsen var mandag på charmeoffensiv på blandt andet sin tidligere hjemmebane i Viborg. Her skal han nemlig forsøge at vinde afgørende stemmer til et kommende folketingsvalg.

Men i følge TV2's politiske redaktør, Anders Langballe, er Papes chancer for at blive valgt ind ikke for gode.

Usikkerhed om Papes chancer

I hvert fald ikke så længe den tidligere borgmester i Viborg og nuværende formand for De Konservative ikke formår at løfte sit parti ud af krisen..

- Der er simpelthen reel usikkerhed, som tallene står i øjeblikket, om hvorvidt han overhovedet bliver valgt. Og det er et problem for Det Konservative Folkeparti og et stort problem for Søren Pape, siger TV2's politiske redaktør, Anders Langballe til TV MIDTVEST.

Kan ende med at trække sig

Og at blive valgt ind i Folketinget er helt afgørende for Papes politiske fremtid som formand. I hvert fald hvis man spørger Anders Langballe.

- Bliver han ikke valgt, så må man sige, at så har han altså fejlet. Så har han været en fiasko, og så ville jeg stærkt tro, at han trækker sig som partiformand, lyder det fra Anders Langballe.

Se et kort interview med TV2's politiske redaktør Anders Langballe - se mere klokken 19.30:

0:42