Uroligt døgn i Herning og omegn

Det seneste døgn har Politiet i Herning haft travlt: Flere overfald og en del indbrudstyve.

Torsdag til fredag har Politiet i Herning haft travlt. Fx har der på et døgn været ti indbrud, og det er mange flere end normalt ifølge Politiet i Herning. Men ikke kun indbrud har givet Politiet rigeligt at lave.

Ville køre mand ned

I Bording forsøgte en 22-årig mand torsdag aften at køre to andre personer ned. Derefter truede den 22-årige mand de to andre. De tre mænd kendte hinanden forinden, og den 22-årig mand blev i løbet af torsdag aften anholdt af Politiet.

Overfald på ældre kvinde

Klokken 17.30 blev en 78-årig kvinde væltet omkuld af en ukendt gerningsmand, der herefter tog kvindens pung. Manden flygtede fra Sønderagervej, hvor overfaldet fandt sted, over nogle fodboldbaner ved Sønderagerskolen og han blev sidst set ved Kvik Hockey Arena i Herning. Overfaldsmanden er beskrevet som langbenet, og han var iført en lys hættetrøje. Politiet hører gerne fra vidner.

Tog indbrudstyv på fersk gerning

Torsdag kom en kvinde fra Herning hjem til uventede gæster. To indbrudstyve var i fuld gang med at bryde ind i hendes lejlighed. De to tyve stak af, da de så kvinden, men hun kontaktede Politiet, der efter få timer havde anholdt de to mænd. De to mænd bliver fremstillet i grundlovsforhør fredag.