Ungt FCM-talent fra Aulum på måltavlen i storsejr

21-årige Rasmus Nicolaisen scorede sit fjerde mål i denne sæson, da FC Midtjylland slog Hobro 5-2.

Rasmus Nicolaisen scorede til 3-0 i dagens kamp mod Hobro.
Rasmus Nicolaisen scorede til 3-0 i dagens kamp mod Hobro.
Foto: Torben Mondrup, TV MIDTVEST

Det unge forsvarstalent Rasmus Nicolaisen var noteret for tre mål i denne sæson, inden FC Midtjylland hjemme tog imod Hobro lørdag eftermiddag. I dagens kamp scorede han målet til 3-0, og holdets træner, Jess Thorup, har rosende ord om spilleren med nummer 20 på ryggen.

- Han er rigtig dygtig i luftrummet. Det er en spidskompetence, vi skal fortsætte med at udvikle. Han er god på de defensive standarter og i duellerne mod de store angribere. Så han har rigtig mange kompetencer, han kan bringe i spil, siger Jess Thorup.

Forsvarsspilleren fra Aulum var i eftermiddagens kamp en del af startopstillingen. Dermed har han nu spillet 11 kampe for ulvene.

- Jeg kommer fra Aulum, så at spille for FC Midtjylland, er kæmpestort. Det er en klub, jeg har fulgt, så længe jeg kan huske. Det er meget lærerigt, og det er med at suge til sig hver dag, sager Rasmus Nicolaisen inden dagens opgør.

Forsvarsspiller med stort F

Selvom det blev til en sejr til holde og et mål fra Rasmus Nicolaisen, ærgrede de to Hobro-mål ham alligevel efter kampen.

- Jeg er forsvarsspiller med stort F, og det vigtigste er at holde 0’et. Det fik vi ikke gjort i dag, men jeg tager alt det andet gode med, siger han. 

21-årige Rasmus Nicolaisen er som mange af de andre unge spillere et produkt af FC Midtjyllands akademi. Spillere, som holdets anfører, Jakob Poulsen sætter pris på.

- Jeg synes, at de kommer op med en supergod attitude. De vil gerne arbejde og blive bedre. De vil lytte og lære, og hvis du har den tilgang, så er det utroligt let at blive integreret i en trup og komme op som ung.

FC Midtjylland spiller næste kamp den 7. oktober hjemme mod Vendsyssel.

2:21
FC Midtjylland har fået en fin sæsonstart i Superligaen. En af dem der har bidt sig fast hos FCM, det er det unge talent Rasmus Nicolaisen fra Aulum, der selv om han er forsvarsspiller, også er farlig foran modstanderens mål.