Unge Toft Hansen forlænger med Mors-Thy

Håndboldspilleren med det berømte efternavn, Allan Toft Hansen, trives i Mors-Thy og har nu forlænget med to år.

Allan Toft Hansen på vej ind over stregen i en kamp mod Skanderborg.
Allan Toft Hansen på vej ind over stregen i en kamp mod Skanderborg.
Foto: Ole Geerthsen

Mors-Thy Håndbold har forlænget kontrakten med den 22-årige stregspiller Allan Toft Hansen.

Han blev tilknyttet Mors-Thy som U18-spiller i 2013 og har nu skrevet under på en ny aftale, der gælder de to kommende år.

Allan Toft Hansen peger i en pressemeddelelse på, at han med årene har fået en større rolle og mere ansvar på holdet, og at han er glad for at arbejde med klubbens trænere.

- Truppen med mange unge spillere passer mig godt, og jeg glæder mig til to år mere i den blå trøje på vores hjemmebaner i Thy og på Mors sammen med vores fantastiske fans fra Bette Balkan, siger han.

Håndboldfamilien fra Roslev

Den talentfulde stregspiller er som navnet antyder ud af en familie med store håndboldtraditioner. Hans to storebrødre René Toft Hansen og Henrik Toft Hansen er begge etablerede landsholdsspillere. René spiller i ungarske Veszprém og Henrik i Paris St. Germain Handball.

Begge er de ligesom Allan Toft Hansen stregspillere.

Det er søster Majbritt, der spiller i Aarhus United, i øvrigt også. Og lillesøster Jeanette, der spiller U18 i Aarhus United, er bagspiller.

- Trods sammenligninger og store forventninger grundet sit kendte efternavn har Allan Toft Hansen stille og roligt fundet sin egen vej - og lægger hele tiden lag på sit spil og sin udvikling. Vi er sikre på, at kurven fortsat vil være opadgående de kommende sæsoner, siger sportschef i Mors-Thy Håndbold, Henrik Hedegaard. 

2:18
I 2016 vandt Allan Toft Hansens storebrødre Henrik og René OL-guld i Rio. Bagefter besøgte vi forældrene på gården i Roslev.