To unge mænd flygtede fra færdselsuheld

To unge mænd på 19 og 20 år fra Herningområdet flygtede i går efter de var kørt galt i den 19-åriges bil. Men politiet fik efter godt arbejde af vidner anholdt de to unge mænd.

En 19-årig ung mand fra Herningområdet kørte i aftes ved midnat galt sammen med sin 20-årige kammerat i krydset mellem Dronningens Boulevard og Sølvgade. Cirka 75 meter efter svinget rammer bilen en lygtemast, hvor bilen bliver totalskadet. De to unge mænd flygter fra stedet, men bliver senere anholdt af politiet tæt på. Det er gode vidner, der fører politiet på sporet af de to unge mænd, efter de hurtigt fik alarmeret politiet. Den hurtige aktion af vidnerne førte politiet på sporet af de unge mænd, som kort efter ulykken blev anholdt og taget med på Herning Politigård.

Fik taget blodprøve

Da de to unge mænd umiddelbart ikke ville fortælle politiet, hvem af de to, der havde kørt bilen, valgte politiet at tage en blodprøve på dem begge. Den 19-årige indrømmede dog, at det var ham, der havde kørt bilen. De to unge mænd havde ikke fået nævneværdige skader ved ulykken og er løsladt igen. Politiet afventer nu svar på blodprøverne, der vil vise, om de to unge mænd havde kørt bilen med alkohol eller stoffer i blodet. Det oplyser vicepolitikommissær, Kristian Larsen, fra Herning Politi.