Ung midtbanespiller sørger for smal FCM-sejr

Unge Jens-Lys Cajuste sikrede mandag en FC Midtjylland-sejr på 2-1 over Randers FC.

Jens Lys Cajuste scorede sejrsmåletm da FC Midtjylland besejrede Randers FC 2-1 på hjemmebane.

Den 20-årige midtbaneslider Jens-Lys Cajuste scorede sejrsmålet, da FC Midtjylland mandag besejrede Randers FC 2-1 på hjemmebane.

Udeholdet skabte for få oplagte scoringsmuligheder, mens FCM samtidig forsvarede solidt og derfor kunne tage de tre point.

Med sejren cementerer FCM førstepladsen i 3F Superligaen med 32 point efter 13 kampe, mens FC København på andenpladsen har 28 point. Randers indtager fjerdepladsen med 20 point.

FCM havde i hele første halvleg problemer med at skabe store målchancer.

Det var i stedet Randers, der fik kampens første store mulighed efter 31 minutter.

Et hovedstød fra siden røg ind i feltet, hvor Randers-angriber Al-Haji Kamara pludselig stod helt fri foran mål, men FCM-anfører Erik Sviatchenko fik i sidste øjeblik afværget situationen med en flot skuldertackling.

Hjemmeholdets offensive esser Awer Mabil og Sory Kaba er stærke offensive kort, men de fik aldrig for alvor truet Randers-målet i første halvleg.

Til gengæld var Randers skarp fra anden halvlegs start.

I det 54. minut opstod et klumpspil i feltet efter et hjørnespark, og der var midterforsvar Simon Piesinger hurtig til at hamre bolden i kassen til en Randers-føring.

Der skulle dog ikke gå længe, før Midtjylland fik svaret igen.

Fire minutter senere brød hjemmeholdet igennem i højresiden, og her fandt et indlæg hele vejen til bageste stolpe, hvor kantspiller Mikael Anderson kunne glide udligningen i mål.

Ondt blev også værre for Randers efter 67 minutter, da midtbanespiller Jens-Lys Cajuste på kanten af feltet kunne sparke sejrsmålet i kassen med hjælp fra en Randers-fod.

26:41
På transfervinduets sidste dag hentede FC Midtjylland én af Superligaens tidligere målkonger, Emiliano Marcondes, hjem til dansk fodbold igen.  Han tror på, han kan være med til at gøre FCM til dansk mester.                                                                                                           \n\n