Ung mand varetægtsfængslet for vold med golfkølle

Den 17-årige mand, som i sidste uge begik vold med en golfkølle, er nu varetægtsfængslet. Politiet leder stadig efter den anden gerningsmand.

Efter episoden var politiet i gang med at sikre gerningsvåbnet, en golfkølle.
Efter episoden var politiet i gang med at sikre gerningsvåbnet, en golfkølle.
Foto: Privatfoto

En 17-årig mand fra Herning blev i går varetægtsfængslet frem til den 12. juli, sigtet for vold med en golfkølle mod en 19-årig mand.

Episoden fandt sted i Bjerringbro den 6. juni. Her havde den 17-årige bedt den 19-årige om at møde op på Torvet i Bjerringbro for at afklare nogle uoverensstemmelser.

Politiet er sparsomme med detaljerne om, hvad der præcist er foregået efterfølgende. 

- Grundlovsforhøret foregik bag lukkede døre, så vi kan ikke sige så meget, oplyser Christian Toftemark fra Midt- og Vestjyllands politi.

Slået med golfkølle

Dagen efter episoden oplyste politiet, at den 17-årige havde slået den 19-årige i hovedet, på skulderen og i ryggen med en golfkølle.

En anden overfaldsmand gav den 19-årige et knæ i hovedet. Han er endnu ikke anholdt.

Efter øjenvidner reagerede, kom politiet hurtigt til gerningsstedet. Her var de to gerningsmænd flygtet, og den 19-årige blev kørt på sygehuset til undersøgelse.

Nægter sig skyldig

Den varetægtsfængslede erkender, at han har været til stede, men han nægter omfanget af sigtelsen.

- Vi har en opfattelse af, hvad der er foregået, men han er ikke enig i den, siger Christian Toftemark fra Midt- og Vestjyllands politi.

Politiet leder stadig efter den anden gerningsmand, som er involveret i sagen.

- Vi har en klar indikation af, hvem han er, så hvis han vil undgå at blive anholdt, kan han selv rette henvendelse, lyder opfordringen fra Christian Toftemark.

Politiet forventer ikke en retssag, før begge mænd er anholdt.