Ung kvinde amok - bed og sparkede dørmand og betjente

En 24-årig kvinde fra Hammerum gik natten til lørdag amok på Petit Bar i Herning. Hun bed og sparkede både dørmand og betjente.

petit_bar_herning.jpg

Klokken 1.30 natten til lørdag blev politiet kaldt til værtshuset Petit Bar i Herning. Her var en 24-årig ung kvinde fra Hammerum gået amok.

- Hun overfaldt dørmanden på stedet og både bed og sparkede ham, fortæller vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi, Sune Espersen.

Men politiets tilstedeværelse fik ikke kvinden til at falde til ro. Snarere tværtimod.

- Vores patrulje blev også overfaldet af hende først da de anholdte hende på værtshuset og sidenhen også, da de ankom til stationen, fortæller vagtchefen.

Kvinden både sparkede og bed betjentene ad flere omgange. Da hun skulle føres fra patruljebilen og ind på stationen sparkede hun den ene af betjentene i ansigtet.

- Hun sidder i vores detention endnu, og det har endnu ikke været muligt at afhøre hende, fordi hun stadigvæk er for påvirket, fortæller vagtchef Sune Espersen her til morgen til TV MIDTVEST.

Kvinden er ikke tidligere straffet, men hun vil kunne se frem til at blive sigtet for både vold mod tjenestemænd og for en skærpet vold mod dørmanden.