Ung kano-roer fundet druknet

Politiet kan nu bekræfte, at liget af en ung mand, der tirsdag morgen blev fundet i Brassø nær Silkeborg, er den savnede Tommy Marquart.

Kanoulykke.jpg

En kvindelig kajakroer gjorde tirsdag morgen et makabert fund, da han ved en sejltur på Brassø ved Silkeborg stødte på liget af en ung mand.

- Vi har her til morgen arbejdet på at få identificeret afdøde. Familien til den forsvundne Tommy Marquart har bekræftet, at det ham, der nu er fundet død, fortæller Sune Espersen, der er vagtchef ved Midt- og Vestjyllands politi.

Tommy Marquart forsvandt, da han fredag aften var ude at sejle i kano med sine kammerater på Brassø. Her fik han sandsynligvis et epileptisk anfald og røg i vandet. Efter flere forsøg måtte kammeraterne opgive at finde den 25-årige og kontaktede derfor politiet.

Efterforskning fortsætter

Politiet har med hjælp fra SOK, Søværnets Operative Kommando, og dykkere ledt intensivt efter den unge mand lige siden. Nu er han altså fundet omkommet, men alligevel fortsætter politiets efterforskning med ligsyn, der skal slå dødsårsagen fast.

Det forklarer vagtchefen, og han uddyber:

- Målet er eksempelvis at få bekræftet, om ulykken skyldes, at den 25-årige fik et epileptisk anfald, som vennerne har fortalt, slutter vagtchefen.