Ulykke påvirker togtrafik til Skjern

En minibus er tirsdag eftermiddag blevet ramt af et tog nær Varde. Årsagen til ulykken er endnu ukendt. Ulykken påvirker togtrafikken til Skjern.

Togafgange mellem Skjern og Esbjerg er aflyst efter ulykke ved Varde.
Togafgange mellem Skjern og Esbjerg er aflyst efter ulykke ved Varde.
Foto: Kasper Riis Kristensen, TV MIDTVEST

To er dræbt i en ulykke tirsdag, hvor en minibus er blevet ramt af et tog ved en jernbaneoverskæring nær Varde. Det oplyser Mads Dollerup-Scheibel, der er kommunikationsmedarbejder hos Syd- og Sønderjyllands Politi.

- Et tog har tirsdag eftermiddag ramt en minibus med to personer ved en jernbaneoverskæring ved Sig nord for Varde. De to personer i minibussen er blevet dræbt i ulykken, oplyser kommunikationsmedarbejderen.

Togafgange til Skjern aflyst

Den tragiske ulykke betyder ifølge Arriva, at tog mellem Varde og Esbjerg med afgang klokken 13.30 og 14.30 er aflyst grundet påkørslen og flere tog mellem Skjern og Esbjerg er også aflyst.

Hold øje med de seneste opdateringer fra Arriva her. 

Ulykken er sket ved Vardevej, der krydser jernbanen mellem Sig og Tistrup. Jernbaneoverskæringen var ubevogtet - altså uden en bom. Ifølge politiets oplysninger var der kun to personer i minibussen. Ingen andre skal være kommet til skade ved ulykken.

Kommunikationschef ved Arriva Pia Hammershøy Splittorf bekræfter ligeledes, at der ikke er nogen, der er kommet til skade i toget.

Både chaufføren og passagererne får nu tilbudt psykologhjælp. Politiet modtog anmeldelsen om ulykken klokken 13.10, og politi og redningsmandskab er klokken 14 stadig på stedet. De nærmere omstændigheder omkring ulykken kendes endnu ikke.

Indtil videre kan politiet ikke oplyse de dræbtes køn eller alder.