Opdateret: Begravet mand fundet død

En 56-årig mand blev onsdag eftermiddag levende begravet i en ulykke ved Vrå. Beredskabsstyrelsen Nordjylland i Thisted blev tilkaldt som assistance.

Beredskabsstyrelsen
Foto: Arkiv

I forbindelse med udgravninger til byggeri af et biogasanlæg ved Vrå i Vendsyssel blev en 56-årig mand onsdag eftermiddag levende begravet, da store mængder jord faldt ned over ham.

Det bekræfter vagtchef Per Jørgensen fra Nordjyllands Politi over for TV2 Nord.

I følge Nordjyske.dk gik manden angiveligt nede i en udgravning og var ved at lægge rør ud til byggeriet af biogasanlægget. En anden arbejder på pladsen sad i en kran og så, at jorden pludselig skred sammen om manden og begravede ham nede i udgravningen.

- Han er levende begravet, og vi gør alt, hvad vi kan for at finde ham. Men det er klart, at chancerne for at finde ham i live ikke er store, siger Per Jørgensen til TV2 Nord.

Onsdag aften kunne Nordjyllands Politi så meddele, at man har fundet manden død i seks meters dybde. 

Thisted til tjeneste

Da den 56-årige ikke lige sådan blev fundet, og det begyndte at blive mørkt, blev der tilkaldt assistance fra Beredskabsstyrelsen Nordjylland i Thisted. Dels til at skaffe lys på byggepladsen, dels til at hjælpe med at lede efter den begravede mand.

Mandens kone er underrettet om ulykken.         

Ifølge nordjyske.dk er kollegerne på arbejdspladsen i chok, og en af arbejderne på stedet blev kørt med ambulance til behandling for chok.