Ulvene har truppen på plads

FC Midtjylland handlede helt frem til sidste time af transfervinduet og er nu forstærket både offensivt og defensivt.

FC Midtjylland handlede mandag aften ind i sidste øjeblik.
FC Midtjylland handlede mandag aften ind i sidste øjeblik.

Ulvene fra Midtjylland har i januar sendt flere vigtige spillere videre til andre klubber. Nu er de sidste erstatninger på plads. Det skriver klubben på sin hjemmeside. 

Sent mandag aften faldt to lejeaftaler nemlig på plads for FC Midtjylland, der i sidste øjeblik sikrede sig den 29-årige midterforsvarer, Nikolay Bodurov, og det islandske back-talent, 20-årige Bödvar Bödvarsson.

- Nikolay er en nærkampsstærk midterforsvarer, som i sidste sæson var fast mand i Fulham, men på grund af et trænerskifte er kommet lidt i klemme. Derfor er vi glade for, at vi kan hente ham på leje i foråret, lyder det på FC Midtjyllands hjemmeside fra sportsdirektør, Claus Steinlein. 

Bodurov er hentet i engelske Fullham og er lejet for resten af sæsonen. Det samme gælder for Bödvarsson, der er hentet i islandske FH Hafnarfjördur. 

- Bödvar er en spiller, vi har holdt øje med et stykke tid, og nu får vi mulighed for at følge ham tæt det næste halve år. Han er et stort talent, som er dygtig offensiv og slår gode indlæg, fortæller Claus Steinlein.

Med de to sidste forstærkninger i hus har FC Midtjylland fået lukket hullet efter bl.a. Erik Sviatchenko, der i januar skiftede den midtjyske hede ud med skotske Celtic. 

De nytilkomne spillere kan for første gang tørne ud for midtjyderne i en Superligaen d. 28. februar, når AaB gæster MCH Arena.