Politi om Ulstrup-dødsfald: Efterforskes nu som drabssag

Østjyllands Politi efterforsker nu seks dødsfald i Ulstrup som en drabssag.

Der er tale om en ganske omfattende efterforskning, og der vil formentlig gå nogle dage, før politiet kan give et endeligt svar på, hvad der er sket i huset i Ulstrup, hvor seks personer mandag blev fundet døde. Foto: TV2 Østjylland

Østjyllands Politi har natten igennem været til stede på den adresse i Ulstrup, hvor seks personer i går blev fundet døde.

I en pressemeddelelse oplyser Østjyllands Politi, at de foreløbige undersøgelser tyder på, at de seks personer er identiske med husets beboere - to voksne og deres fire børn.

Undersøgelserne på gerningsstedet fortsætter tirsdag, og de afdøde vil blive obduceret i løbet af dagen.

- Vi kan endnu ikke med sikkerhed sige, hvad der er sket i huset, det skal den videre efterforskning og resultatet af obduktionerne hjælpe med at give svar på. Vi efterforsker sagen som en drabssag, og vi er i fuld gang med at klarlægge de nærmere omstændigheder, skriver Østjyllands Politi. 

- Der er tale om en ganske omfattende efterforskning, og der vil formentlig gå nogle dage, før vi kan give et endeligt svar på, hvad der er sket i huset, lyder det endvidere i pressemeddelelsen fra Østjyllands Politi.