Ulrik Wilbek i reklamebommert: - Det her må være Danmarks værste placering

​Ulrik Wilbek havde købt det, som han troede var en god reklameplads. Det viste sig ikke helt at holde stik.

Ulrik Wilbek foran den skærm, der burde have vist hans reklame.
Ulrik Wilbek foran den skærm, der burde have vist hans reklame.
Foto: Ulrik Wilbek

- Jeg vil give mig selv retten til at sige, at jeg har købt den værste annonceplads overhovedet i Danmark til kommunale kandidater.

Sådan siger borgmesterkandidat for Venstre i Viborg, Ulrik Wilbek, i sin seneste Facebook-video.

Her står han foran en stor sort skærm midt i et vejarbejde ved det, der plejer at være en befærdet rundkørsel. Her burde bilisterne have kunne set en digital reklamevideo.

- Det var egentligt en rigtig god placering. Vi vidste godt, at rundkørslen skulle laves om, men ikke hvornår. Det morsomme var så, at det netop var nu, lige hvor den digitale video skulle gå i gang, fortæller borgmesterkandidaten og tilføjer:

- Jeg ville så tage ud for at filme det, og da jeg kommer derud, er strømmen gået. Så syntes jeg alvor, at det var morsomt, og at jeg kunne tillade mig at udfordre andre kandidater på, om der var nogen, der havde en dårligere placering, forklarer han til TV MIDTVEST.

Ved godt mod

I videoen griner Ulrik Wilbek højt over bommerten, og det gør han stadig.

- Ham vi har købt annoncen af har ringet, og der er nu gang i skærmen igen. Der kører en befærdet vej forbi, der kan se den, så jeg er overhovedet ikke sur, forklarer han.

Han er ikke sikker på, hvor meget han har betalt for reklamen, da de er flere kandidater, der havde købt pladsen sammen.

Hans Facebook-video slutter med, at han er i tvivl om, hvad der skulle have stået. Men det er han kommer i tanke om igen.

- Ej, det ved jeg godt. Det er tre forskellige budskaber, siger han med et grin.