"Uge-Olsen" spidskandidat for ny Fællesliste

"Fælleslisten Vest" har fået en søsterliste, "Fælleslisten Øst" - og det bliver med den kendte Karup-redaktør "Uge-Olsen" som spidskandidat.

Fælleslisten vil ikke kun fremstå som en liste, hvis eneste mål er at kæmpe for Holstebro Sygehus. Derfor skal en ny "Fælleslisten Øst" sætte fokus på Skive, Silkeborg og Djursland, der ifølge Fælleslisten også er blevet udstødt på grund af centralisering.

"Fælleslisten Øst" får fire kandidater. Spidskandidat er tidligere redaktør for Karup Ugeavis Jens Erik Olsen, og han får følgeskab af praktiserende læge i Skive Klaus Darling, ambulanceredder Peter Munk fra Voel og af pensionist Erik Bertelsen fra Silkeborg.

- Sygehusene i Skive, Silkeborg og Grenå skal genåbnes, så folk kan få behandling inden for en kort radius og ikke skal køre til et megasygehus. Vi skal bruge de sygehuse vi har, siger Jens Erik Olsen til TV/MIDT-VEST. 

De to fælleslister er i listeforbund og vil arbejde bredt for udkantsområdernes politiske interesser, også uden for sundhed og sygehuse. Eller som Jens Erik Olsen formulerer det:

- Jeg ved ikke, hvor meget forstand jeg har på arbejdet i regionsrådet. Man skal bare bruge den indvendige side af hovedet og tænke logisk og tænke på borgerne, det synes jeg ikke regionsrådet gør i dag. De tænker mere på deres eget ve og vel, så de kan få noget at bryste sig af de har været med til at sætte gang i.