Udlover dusør efter groft overfald

Familie og bekendte til voldsoffer i Struer udlover dusør efter groft overfald

Natten til fredag blev Lars Langston, der er delvis lammet, overfaldet og gennembanket uden for værtshuset Det Lille Apotek på Vestergade i Struer. To til tre hætteklædte mænd slog ham ned bagfra og krævede mandens penge. Da han ikke havde nogen penge, slog og sparkede de ham i hovedet. Det var så groft, at han stadig har tydelige skoaftryk fra et sæt NIKE-sko i ansigtet.

- Vi er alle dybt rystede, og vreden er på nuværende tidspunkt nærmest altoverskyggende, men samtidig er vi selvfølgelig mest af alt utroligt lettede over, at han trods alt stadigvæk er i live, skriver offeret svigerdatter, Mathilde Skræddergaard, på Facebook.

Offeret er dårligt gående, han kan ikke bruge sin ene arm, og han kan kun hviske, fordi han nogle år tilbage kom tilskade ved et trafikuheld. Voldsmændene efterlod ham blødende på gaden i voldsomme smerter og uden mulighed for at tilkalde hjælp.

- Dette overfald er på alle måder sygt og ubarmhjertigt, og det skræmmer mig, at der går folk rundt i vores by, som kan finde på at overfalde og gennembanke en forsvarsløs og tydeligt handicappet mand. Så er grænserne, for hvad de kan finde på, jo ikke eksisterende, skriver svigerdatteren.

Nu har offerets familie sammen med blandt andre ejerne af Det Lille Apotek udlovet en dusør for tips, der kan føre til, at gerningsmændene bliver anholdt. Offeret registrede, at den ene af overfaldsmændene bar hvid eller lys hættetrøje, og de talte dansk.

Vidner kan ringe til politiet på telefon 1-1-4.