Udlænding vil købe sig ind i FCM

Den midtjyske sportskoncern forhandler med hemmelig udenlandsk investor - klubben kan tjene 96 millioner. Epokegørende, siger koncerndirektøren.

170311_FCM.jpg

En del af FCM Holding - selskabet bag FC Midtjylland fodbold og håndbold - kan være på vej på udenlandske hænder.

FCM Holding oplyser torsdag, at selskabet har haft "interessante og frugtbare drøftelser" med en udenlandsk investor, der vil skyde et større beløb ind i klubben. Parterne har underskrevet en "hensigtserklæring" og regner med, at forhandlingerne er afsluttede inden den 15. maj.

Epokegørende i europæisk fodbold

- Jeg er bundet af de børsetiske regler og kan derfor ikke sige noget om, hvem vi forhandler med, og hvordan pengene skal bruges. Men det, vi arbejder på, vil være epokegørende inden for europæisk fodbold, siger koncerndirektør Søren Bach til tvmidtvest.dk.

Der er lagt op til, at den hemmelige investor skyder 9-13 millioner euro ind i koncernen - han vil dermed få mellem 25 og 30 procent af aktierne i selskabet. 13 millioner euro svarer til 96,85 millioner kroner.

Koncerndirektøren siger, at den udenlandske interesse er et stort skridt i retning af en markant styrkelse af FC Midtjylland. Aktieudvidelsen skal - i givet fald - først godkendes på en generalforsamling.

- Vi er alle sammen stolte. Interview med FCM-anfører Kristian Bak Nielsen:

1:09

 - Vi er tæt på mål. Interview med koncern-direktør Søren Bach:

1:00