Udfordring til superligaspillere: Hvem tør lave en Axel?

Tidligere formand for Spillerforeningen har sendt en opfordring til alle Superligaspillere om at kopiere fireårige Axel Gregersens jubelscene.

Axel Gregersen er et navn, som de fleste danskere formentlig er stødt på indenfor den seneste uge. Den fireårige dreng leverede en uforglemmelig jubelscene, da han ved Vildbjerg Cup scorede under en træningsøvelse. Selv om det ikke engang var under en kamp, tog det ikke det mindste af glæden fra Axel Gregersen. Nu opfordrer Thomas Lindrup, der tidligere har været formand for Spillerforeningen, Superliga-spillere til at gøre den lille drengs jubelscene kunsten efter.

- Hermed en udfordring til alle spillere i Superligaen. Hvem bliver den første der laver en Axel, skriver Thomas Lindrup på sin Facebookside.

Klippet har spredt sig til Norge
Axel Gregersen er i løbet af det seneste stykke tid blevet et vaskeægte viral hit. Klippet med jubelscenen er allerede blevet set af over en halv million mennesker. Også uden for de danske grænser har man fået øjnene op for Axel Gregersen. I Norge har de ligeledes bragt klippet af den jublende fireårig dreng.

Se eller gense Axel Gregersens jubelscene her: