Uden for livsfare: Stukket i halsen

To mænd overfaldet i Nykøbing - den ene blev alvorligt kvæstet overført til Skejby, men er nu uden for livsfare. Tre unge mænd fra Mors anholdt i sagen.

310112_Pizzeria.jpg

En 28-årig mand fra Århus var i livsfare, efter at han mandag aften blev stukket i halsen med en kniv foran pizzeriaet i Grønnegade i Nykøbing.

Den 28-årige blev efter overfaldet fløjet til universitetshospitalet i Skejby i en lægehelikopter - lægerne meddelte tirsdag morgen, at han nu er udenfor livsfare.

Hans kammerat blev også overfaldet foran pizzeriaet, men slap med afværgelæssioner på arme og hænder og blev indlagt på sygehuset i Thisted.

Politiet har anholdt tre unge mænd fra Mors i sagen. En 29-årig mand er løsladt igen, men en 24-årig og en 25-årig bliver ved middagstid fremstillet i et grundlovsforhør ved retten i Holstebro - sigtet for forsøg på manddrab.

Lokalpolitiet i Thisted vil indtil videre ikke udtale sig om motivet til overfaldet - det skyldes, at grundlovsforhøret formentlig vil blive kørt bag lukkede døre. Lederen af efterforskningen, Andreas Søgaard, siger dog, at offeret og gerningsmanden ikke kendte hinanden i forvejen.

Peter Dahlsgaard, der var på arbejde i pizzeriaet mandag aften, var med til at give den 28-årige førstehjælp. Han fortæller her, hvordan han oplevede overfaldet:

2:15

 

1:49
Mandag aften blev en 28-årig mand stukket i halsen i Nykøbing.