Tyvebande på spil i Holstebro

Det er formentlig samme gerningsmænd, der i går stod bag en række tyverier mod fire forskellige butikker i Holstebro midtby.

Politi.dk logo.jpg
Foto: Arkiv

Det er formentlig samme gerningsmænd, der i går stod bag en række tyverier mod fire forskellige butikker i Holstebro midtby. Sådan lyder det i dag fra Lokalpolitiet i Holstebro.

I perioden fra tirsdag formiddag klokken 10 til klokken 14.19, hvor politiet modtog den sidste anmeldelse, har tyve været på spil flere steder.

Stjal penge og tøj

Både fra Tiger, Skokjær og Prinsesser og Pirater lykkedes de endnu ukendte gerningsmænd at slippe afsted med kontanter fra kasseapparatet.

- Det er sjældent, at vi ser det, så vi har en formodning om, at tyvene er professionelle og har lavet en eller anden form for afledningsmanøvre, for at kunne komme så tæt på kasseapparatet, forklarer Allan Riis fra Lokalpolitiet i Holstebro.

Overvågningskamera afslører

Men tyvene nøjedes ikke med kontanterne. De endte deres kriminelle tur rundt i byen med at stjæle tøj fra butikken Mr. TipTop, og både hér og i Prinsesser og Pirater har de ansatte kunne hjælpe politiet med et signalement af tyvene. Blandt andet ved hjælp af billeder fra et overvågningskamera i Prinsesser og Pirater er det lykkedes at give et detaljeret signalement af de formodede gerningsmænd.

Kvinde og mand med klapvogn

Tyvene beskrives som følgende:

A. Mand, østeuropæisk af udseende, 25-30 år, 170-175 cm høj, almindelig af bygning og med kort, sort hår. Han bar en grønlig dunjakke og en camouflage T-shirt, mørke bukser og hvide tennissko.

Denne gerningsmand fik hjælp af én eller flere kvinder. Den ene beskrives som:

B. Kvinde, dansk af udseende 25-30 år, 165-170 cm høj, almindelig af bygning og med brunt, langt hår. Kvinden var i ført en lang, grå eller turkis dunjakke og en hvid tophue med kvast.

De to tyve havde en klapvogn med sig, hvori en cirka 3-årig dreng sad.

Politiet holder øje

- Alle patruljer er informeret om sagen, så vi holder selvfølgelig øje med dem. Hvis nogen har set dem eller har oplysninger i sagen, så hører vi meget gerne fra dem, lyder det fra politiet.

Hvis du har oplysninger i sagen, så ring 1-1-4.