Tyve stjal 300 par sportssko i Herning

En sportsforretning i Herning er blevet tømt for sko til en værdi af 250.000 kroner. Politiet har sigtet tre mænd fra Aabenraa for indbruddet.

En borger i Aabenraa synes, det var noget mistænkeligt, at tre mænd slæbte usædvanligt mange skokasser ind i et hus i Aabenraa. Borgeren kontaktede derfor politiet, der kørte ud til huset. 

- Vi kom ud til adressen og traf tre mænd, der ikke kunne forklare, hvor de havde de mange splinternye sportssko fra. Ved endnu en ransagning hos den ene af tre fandt vi endnu flere kostbare sportssko. Umiddelbart er der tale om omkring 300 par sko til en samlet værdi af mindst 250.000 kroner, siger vagtchef Anders Hansen, Syd- og Sønderjyllands Politi, torsdag morgen til TV SYD.

Ifølge Syd- og Sønderjyllands Politi stammer skoene formentlig fra et indbrud i Sportmaster i Bredgade i Herning, der blev begået natten til tirsdag.  

De tre mænd er sigtet for indbrud, som de nægter sig skyldig i. De blev løsladt efter afhøring . Det er tre lokale mænd på fra Aabenraa-området på henholdsvis 32, 33 og 50 år.