Tyve på jagt i Skattecentre

Tre skattecentre i landsdelen blev sent lørdag aften udsat for tyveri. Ca. 50 bærbare computere er væk.

100425_SkatIndbrud001.jpg

SKAT beroliger med, at de oplysninger der måtte ligge på de stjålne computere, er så godt beskyttet, at de ikke er til at komme i nærheden af. Tilbage står stadigvæk spørgsmålet: Hvorfor valgte ukendte gerningsmænd at begå indbrud hos lige netop SKATs centre lørdag nat.

Tre skattecentre på en nat

Tyvenes togt begyndte i Thisted ved 19-tiden, hvor de smadrede ruderne til skattecentret, og stjal bærbare computere. Nøjagtig samme fremgangsmåde blev brugt klokken 20.21 hos Skattecenter Struer. Og klokken 22.00 skete det så igen, denne gang hos SKAT i Herning. I alt 50 bærbare computere er væk.

Kun få spor at gå efter

Politiet fortæller, at der ikke er mange spor i sagen. Et vidne har dog set en mørk personbil i mellemklasse-størrelse ved skattecentret i Thisted. Vidnet hørte også to mænd ved bilen tale et udenlandsk sprog, muligvis øst-europæisk. Ud over det, ved politiet ikke hvem der står bag indbruddene.

Advarer andre politikredse

Midt- og Vestjyllands Politi har sendt en advarsel ud til nabokredsene om tyvenes togt i nat. Man frygter nemlig, at tyvene måske fortsætter rovet i den kommende tid.