Tyve brød ind i fem villaer på stribe

En villavej i Mønsted var i weekenden ramt af flere indbrud. Noget tyder på en tyvebande.

Hele fem villaer på samme vej fik lørdag aften besøg af ubudne gæster. På Svalevej i Mønsted var døre og vinduer til fem huse brudt op med et koben. Ifølge politiet kan der være tale om en tyvebande.

- Tyvene er formentlig gået gennem hække eller skel for ikke at blive set. Der er brugt samme værktøj til at komme ind i husene, så alt tyder på, det er de samme indbrudstyve, siger Henrik Thomassen, politikommissær hos lokalpolitiet i Viborg.

Et sted har tyvene brudt et køkkenvindue op, et andet sted en terrassedør og et tredje sted et soveværelsesvindue. På alle adresserne har de gennemrodet husene, men politiet har endnu ikke overblik over, om tyvene har fået noget med sig.

I en af villaerne overraskede husets ejere en indbrudstyv omkring kl. 21.20, og vedkommende forsvandt ud af terassedøren. Ifølge politiet var det formentlig det sidste sted, men tyvene kan være rykket videre.

De fire andre indbrud på Svalevej er begået mellem kl. 14.00 og 22.45, men formentlig om aftenen.

Også en villa på Bækvej i Mønsted var i weekenden ramt af indbrud. Det er sket mellem lørdag klokken 15.30 og søndag klokken 08. Her blev et vindue brudt op med ligeledes med koben, og der i hvert fald stjålet 2000 kroner i kontanter, en bærbar PC og en Samsung smartphone.