Tyv på flugt: Torpederede villa i Bording

En indbrudstyv torpederede i nat en villa i Bording efter han var blevet forstyrret under et indbrudsforsøg i et autoværksted.

080915husgavl.jpg

En tyv blev i nat forstyrret under et indbrudsforsøg i Engesvang. Under flugten kørte han direkte ind i gavlen på en villa i Bording, hvor beboerne blev vækket af det voldsomme brag.

Det mislykkede indbrudsforsøg fandt sted ved tre-tiden i nat, hos Auto Allan i Engesvang. Her var en mand ved at aflevere sin bil til reparation, da han så en cirka 25-årig mand stikke af fra værkstedet i en Opel Zafira, efter han havde forsøgt at knuse en rude i virksomheden.

Flugtbilen kørte kort tid efter ind i et hus på Klochvej i Bording, hvor den formodede indbrudstyv øjensynlig mistede herredømmet over køretøjet.

Se den chokerede husejer fortælle om ulykken:

0:31

De chokerede beboere i villaen alarmerede Politiet, men gerningsmanden var over alle bjerge da ordensmagten nåede frem. Alt tyder på han var alene i bilen, som Politiet i øvrigt formoder er stjålet på Djursland.

De store materielle ødelæggelser på huset i Bording blev i dag undersøgt af det kommunnale beredskab fra Herning. Der er dog ikke umiddelbart risiko for, at huset styrter yderligere sammen.