Tyske turister om boykot: Quatsch

Grænsekontrol eller ej - de tyske turister er trofaste og vil fortsat holde ferie i Danmark.

050711_Turisme.jpg

 Man behøver ikke frygte for den midt- og vestjyske turisme, selv om den udvidede danske grænsekontrol har fået justits- og europaminister Jörg-Uwe Hahn fra den tyske delstat Hessen til at opfordre til en tysk ferie-boykot af Danmark.

I hvert fald ikke hvis det står til de tyske turister, som TV/MIDT-VEST tirsdag mødte ved den jyske vestkyst. Ingen af dem havde lyst til at boykotte ferielandet Danmark.

En af turisterne, Horst Ussner, brugte direkte det gode tyske ord "Quatsch" (sludder eller vrøvl) om ministerens opfordring.

Lad bare hr. Hahn snakke...

- Jeg kommer selv fra Hessen og kender hr. Hahn. Det forslag er noget sludder. Tyskerne vil blive ved med at komme til Danmark, for det her ændrer ingenting. Danmark er og bliver Danmark, så lad bare hr. Hahn snakke, sagde Horst Ussner.

Direktør i Feriepartner Hvide Sande, Henning Davidsen, har også svært ved at tage ministerens opfordring alvorligt. Grænsekontrollen er ikke et tema for de tyske gæster.

- Jeg hører ingen snakke om det her. Husk på at vores gæster er meget trofaste. De kommer i gennemsnit otte gange i træk og besøger vores område, siger Henning Davidsen.

Henning Davidsen, direktør i Feriepartner Hvide Sande om grænsekontrollen:

 

0:35

Turist Horst Ussner:

0:16