Tyske turister gik VM-amok

Politiet i Ringkøbing melder om flere opgaver i løbet af natten. Årsagen findes i cifrene 7-1.

20140619-036-HD__Tyske_turister_ser_EM_fodbold.Exported.2.jpg

Tysklands Thomas Müller kickstartede en brasiliansk rædselskamp efter 10 minutters spil af tirsdag aftens VM-semifinale i fodbold.

Halvanden times spil og seks tyske mål senere var det brasilianske VM-mareridt en realitet - men brasserne er ikke de eneste, der har sovet dårligt efter den tyske storsejr.

Politiet i Ringkøbing melder om den helt store fodboldfest i sommerhusområderne ved Søndervig og Klegod ved Vesterhavet i nat.

Først kom der klager fra naboerne til et sommerhus i Søndervig klokken 00:40. Høj musik og støj fra de tyske turister betød, at politiet måtte lukke festen - dog uden den helt store løftede pegefinger.

- De er selvfølgelig blevet bedt om at lukke døre og vinduer, men jeg tror, det er gjort med et glimt i øjet, fortæller politiassistent Irvin Christensen fra lokalpolitiet i Ringkøbing.

Men en time senere var den gal igen. Denne gang få kilometer sydligere i Klegod, hvor endnu en flok tyske turister festede løs efter VM-massakren. Også her blev festen dæmpet af hensyn til naboerne.

Tysklands 7-1-sejr over Brasilien er den største nogensinde i en VM-semifinale.