Tysk storklub vil have Rasmus Lauge

Den tyske storklub THW Kiel er meget interesseret i at få fingre i Bjerringbro-Silkeborg-spilleren Rasmus Lauge. Det afslører hans agent i dag til sporten.dk

060312RasmusLauge.jpg

- Kiel er interesseret i Rasmus, og det har de været længe. Jeg har snakket med dem flere gange og også været til et møde med dem omkring ham, fortæller Christian Henriksen, der er agent for Rasmus Lauge.

Ifølge sporten.dk har flere andre top-klubber også vist interessere i den 20-årige håndboldspiller, der af Ulrik Wilbek er blevet kaldt ”Danmarks største talent”. Men hvilke vil agenten ikke fortælle mere om.

Forlader ikke Bjerringbro-Silkeborg foreløbigt

Ifølge Christian Henriksen er det heller ikke planen, at Rasmus Lauge forlader Bjerringbro-Silkeborg og flytter til udlandet lige foreløbigt.

- Lige nu koncentrerer Rasmus sig 100 % om at spille i Bjerringbro, og det er rigtig godt for ham, for han spiller jo rigtig meget, og det har han brug for, og han er glad for at være der. Men der er ingen tvivl om, at der bliver kamp om ham fra de allerstørste, når han skal videre, siger agenten.

Rasmus Lauge har kontrakt med Bjerringbro-Silkeborg frem til sommeren 2014.