Tysk fodboldstjerne bor lige nu i Struer

Den tyske fodboldlandsholdsspiller Sami Khedira bor i denne uge på Kursuscenter Struer, hvor han får behandling for en skade.

Sami Khedira
Foto: tv2.dk

I Struer har de lige nu besøg af en fodboldverdensmester. Sami Khedira fra det tyske fodboldlandshold bor på Kursuscenter Struer og får behandling for den skade han fik i en kamp mod Italien til EM i juni. Lige nu kæmper Khedira for at blive klar til den kommende sæson, hvor han skal spille for Juventus. På Facebook skriver Kursuscenter Struer:

- Det er ikke hver dag vi har en verdensmester på besøg...! Mens kurserne holder ferie, har vi lejet centret ud til et kursus for behandlere. Her underviser den anerkendte Kurt Mosetter, som også skal tage sig af Sami's skade, så han kan blive klar til den nye sæson for Juventus.

Mor er med
Ifølge kommunikationschefen på Kulturcenter Struer, Thomas Eilskov, så har fodboldstjernen taget sin mor med til Struer.
- Hun er med, så de kan have noget mor-søn-tid sammen. Fodboldspillere har ikke så meget ferie, så det forsøger han at værne om, fortæller Thomas Eilskov.

Thomas Eilskov er selv stor fodboldfan og fortæller, at de alle synes det er sjovt at have besøg af stjernen. Men han bliver behandlet som alle andre gæster på kursuscenteret.
- Han er en flink og venlig ung mand. Jeg har snakket med ham, og han er høflig og som alle andre, der kommer her. Men det er fedt at have besøg af sådan en ung mand, når man selv følger med i fodbold, siger Thomas Eilskov.

Kommunikationschefen håber på at han sidst på ugen får mulighed for at få en selfie med fodboldstjernen.