Tvis Holstebro: Kvindeholdet overlever

Den vestjyske håndboldklub vil nu forsøge at skaffe flere penge til at drive to ligahold.

080113_Team_Tvis_Holstebro.jpg

Håndboldkvinderne ser ud til at overleve i Team Tvis Holstebro.

I forbindelse med holdets ligakamp mod FC Midtjylland mandag aften meddelte klubben, at den satser på også i fremtiden at være tostrenget - det vil sige både med et herre- og kvindehold.

Direktør Jacob Jørgensen oplyser, at en enig bestyrelse og direktion nu har besluttet at indkalde alle klubbens samarbejdspartnere til et informationsmøde den 15. januar. Formålet er at skaffe flere penge til at drive de to hold.

- Vi har været rigtig glade for, at så mange har tilkendegivet en holdning om Team Tvis Holstebro, og nu vil vi se, om der er noget handling bag. Og er der det - hvad vi håber meget - så håber vi også, at vi efter sommer kan være en tostrenget klub, siger Jacob Jørgensen til TV/MIDT-VEST.

Kritik fra borgmesteren

Team Tvis Holstebro har ellers overvejet at lukke kvindeholdet eller lave et samarbejde med en anden klub, fordi det er meget dyrt at have to ligahold. Overvejelserne har givet anledning til en del kritik.

Holstebros borgmester HC Østerby har understreget, at byens nye håndboldarena er bygget til to og ikke kun eet ligahold, og i forbindelse med kampen mandag aften kunne man blandt publikum se flere skilte, der protesterede mod en lukning af kvindeholdet.

Jacob Jørgensen fortæller, at sagen igen skal drøftes på et bestyrelsesmøde den 22. januar.

FC Midtjyllandt vandt i øvrigt det midt- og vestjyske lokalopgør mandag aften med 23-22.

Eksternt link - se Team Tvis Holstebros pressemeddelse om sagen.

 

Direktør Jacob Jørgensen fortæller her, hvad der kom ud af bestyrelsesmødet i Team Tvis Holstebro mandag:

1:33
Tvis Holstebro-direktor Jacob Jorgensen