Tvilum fyrer Hauge-medarbejdere

Møbelvirksomheden Tvilum lukker sin afdeling i Hauge og fyrer i den sammenhæng de 61 medarbejdere, der indtil i dag har arbejdet på fabrikken.

Tvilum.jpg

De havde egentlig håbet på, at de kunne redde en del af stillingerne. Men i dag fik samtlige 61 medarbejdere på Tvilum-fabrikken i Hauge en fyreseddel i hånden.

- Det skyldes optimeringsproces. Vi har ledig kapacitet på de andre fabrikker, og derfor flytter vi produktionen der til, forklarer møbelvirksomhedens administrerende direktør, Andrew Long.

Allerede i weekenden stod det klart, at Tvilum-afdelingen i Hauge skulle lukke. Her fortalte virksomhedens direktør til aoh.dk, at lukningen bl.a. skyldes ønsket om at effektivisere virksomheden.

- Det er et resultat af, at Tvilum igennem fire år har tabt et trecifret millionbeløb, og en del af den turn-around proces, vi er i gang med, er at effektivisere og optimere vores forretningsgang. Det indebærer desværre at lukke en af vores fabrikker, lød det.

Siden da har virksomheden været i forhandlinger med tillidsmændene i forsøget på at redde stillinger. Men nu står det altså klart, at medarbejderne fra afdelingen i Hauge må se sig om efter et nyt job.

Tvilum Møbelfabrik, der har hovedsæde Fårvang, har i alt 850 medarbejdere, hvoraf de 61 indtil nu har været ansat på fabrikken i Hauge.

Du kan se meget mere om sagen i vores nyheder kl. 19:30.