TV-signalet er tilbage hos de fleste YouSee-kunder

Mere end 99 procent af tv-kunderne hos YouSee har fået signalet tilbage efter det seneste døgns store nedbrud. Årsagen er stadig ukendt

YouSee
Foto: TV MIDTVEST

Mere end 99 procent af tv-kunderne hos YouSee har fået signalet tilbage efter et nedbrud, der har været skyld i sort skærm hos mange tv-seere landet over siden lørdag eftermiddag.
    
Det oplyser YouSee i en pressemeddelelse. YouSee kan endnu ikke sige noget om årsagen til nedbruddet.
    
- Det har været en hård nat, hvor alt disponibelt mandskab har været på opgaven, siger Nis Peder Kolby, kommunikationspartner i YouSee, i pressemeddelelsen.
    
- Opretningen efter nedbruddet har været en kompleks operation, der har betydet, at teknikerne manuelt skulle ud på vores 33 centraler over hele landet og genstarte installationerne, tilføjer han.
    
Det forsvundne tv-signal har fået TDC til at love en form for kompensation til kunderne, der blandt andet var forhindret i at se dronning Margrethes traditionsrige nytårstale, der bliver sendt på tv klokken 18:00 nytårsaften.
    
Hvilken form for kompensation, der bliver tale om, vil TDC endnu ikke sige noget om.
    
- Vi beklager dybt overfor alle de kunder, som dette nedbrud har ramt. Både nytårsaften og nytårsdag er store tv-dage, og derfor er vi enormt kede af dette nedbrud, siger Nis Peder Kolby.
    
Mens langt de fleste nu igen kan se tv, vil udvalget af kanaler for nogles vedkommende dog fortsat være mangelfuldt.
    
YouSee oplyser, at DR, TV2 og de fleste andre kanaler kører igen, men nogle kan opleve, at nogle få kanaler mangler endnu.

Er du en af de få, der stadig ikke kan se TV2 og dermed TV MIDTVEST's nyhedsudsendelse i aften, kan man se udsendelsen live på TV MIDTVEST's egen kanal, Mokka klokken 19.30 , ved at trykke på linket her: http://www.tvmidtvest.dk/live