TV MIDTVEST på BogForum 2014

Følg TV MIDTVEST på BogForum 2014 på Mokka.

Jemo_bogforum._1.jpg

Når årets store bogmesse - BogForum 2014 - i disse dage finder sted i Bella Center i København vil også TV MIDTVEST være at finde.

Nærbilleder til skarpt på krimikonge

Jesper Mortensen, vært på kulturmagasinet Nærbilleder, går fredag klokken 15 på scenen for at interviewe Lone Hørslev. Lone Hørslev er aktuel med romanen "Dyrets år", der handler om adelskvinden Marie Grubbe.

Søndag interviewer Jesper Mortensen én af tidens absolut bedst sælgende og mest kendte forfattere - krimikongen, Jussi Adler-Olsen.

Se med på Mokka Jussi Adler-Olsen vil fortælle om skriveprocessen, som den udspiller sig på forfattercenteret i Hald ved Viborg.

I alt vil der være 21 forfatterinterviews fra TV 2 Regionernes egen scene vil blive transmitteret direkte på TV MIDTVEST kanal Mokka.

I løbet af de tre dage kan publikum ud over Lone Hørslev og Jussi Adler-Olsen blandt andet møde Elsebeth Egholm, der er aktuel med endnu en krimi om den århusianske journalist Dicte Svendsen.

Også den nordjyske Bjarne Nielsen Brovst, der er aktuel med samlede digte og egne erindringer, bliver interviewet ligesom fynske Jesper Wung-Sung, aktuel med "Ud med Knud", der handler om børn med kræft.

Mød også Tom Buk-Swienty, aktuel med andet bind om Kaptajn Dinesen og Jacob Wendt Jensen, der er aktuel med biografien "Victor Borge - Mennesket bag smilet".

Se programmet HER