TTH vil være Danmarks bedste talentudvikler

Team Tvis Holstebro præsenterer ny talentplan, hvor målet er at blive den bedste talentudvikler i dansk elitehåndbold.

Tre spillere på både U18 piger og drenge, der kan indgå i ligatrupperne på seniorplan, og en ambition om at blive Danmarks bedste talentudvikler. Det er målet for TTH i klubbens nye talentplan.

Planen kaldes for Talentplan 2020, hvor unge lokale og regionale håndboldspillere skal udvikles til kommende ligaspillere.

- Alt i alt løfter vi vores talentudvikling til et helt andet niveau, som jeg ikke vil tøve med at kalde Danmarks måske bedste. Talentplan 2020 er en unik mulighed for både TTH og de lokale og regionale håndboldtalenter, siger Jørgen S. Hansen, formand i TTH.

Som en del af planen ansætter TTH to talentansvarlige. De skal i samarbejde med trænerne omkring ligaholdene klæde de lokale talenter på rent håndboldmæssigt, fysisk, mentalt og i forhold til klubkultur, fællesskabsfølelse og trivsel.

De unge talenter vil i fremtiden også kunne gøre brug af en sportscoach og eksterne eksperter. Der vil også blive ansat en talentmentor, der skal fungere som bindeled mellem sport, skole og fritid.